De kaart

Gelieve de keuze te beperken tot 4 hoofdgerechten per tafel

Menus

Menu Hill60 – 50.00

2 kaaskroketjes

Of

2 garnaalkroketjes
Of

Rundscarpaccio
———-
Steak / saus naar keuze / frietjes

Of

Scampi Hill 60 / Griekse pasta of frietjes

Of

Kabeljauwhaasje / zuiderse puree of frietjes
———-
Verwenbordje

Of

Mini-ijscoupe naar keuze

Of

Irish coffee

Seizoensmenu – 62.00
5 januari – 31 maart

Enkel te verkrijgen op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag

Crème van Achelse Blauwe / peer / peperkoek
———-
Cannelloni scampi / ricotta / nantuasaus
———-
Eendenborst / pompoen / honing / gratin
of
Waterzooi van vis / natuuraardappelen
———-
Dessert van de week
of
Mini-ijscoupe naar keuze
of
Irish Coffee

 

En de lunch formules

Lunch (woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag)

Hoofdgerecht / koffie 18.00

Soep / hoofdgerecht / koffie 20.00

Voorgerecht / hoofdgerecht / koffie 25.00

Fingerfood

Om te delen bij het aperitief

Koude

  • Portie olijven
  • Portie zongedroogde tomaat
  • Bordje Serranoham
  • Charcuterieplank

Warme

  • Portie garnaalballetjes (10st.)
  • Portie kaasballetjes (10st.)
  • Calamares
  • Gefrituurde mosseltjes met tartaar
  • Portie warme hapjes (16st.)
  • Krokante kippenreepjes met tartaar
  • Bruschetta brie / honing / noten
  • Tapasbord Hill60
    Assortiment warm en koude tapas
  • Nachos

Voorgerechten

  • Garnaalkroketten (2 st.) /
  • Kaaskroketten (2 st.)
  • Gerookte zalm
  • Rundscarpaccio met rucola en parmesan
  • Scampi Hill60
  • Scampi look

Kinderschotels

  • Steak Natuur / appelmoes en frietjes
  • Krokante kippenreepjes / appelmoes en frietjes
  • 2 frikandellen / appelmoes en frieten
  • Spaghetti
  • Garnaalkroket / appelmoes en frietjes ( 1 stuk / 2 stuk )
  • Kaaskroket / appelmoes en frietjes ( 1 stuk / 2 stuk )

Hoofdgerechten

Vlees

  • Steak
  • Côte-à-l’os (per 2 pers) +/- 1,2 kg
    Suppl. Pepersaus
    Suppl. Champignonsaus
    Suppl. Béarnaise
  • Beenhammetje met mosterdsaus
  • Lamskroontje met gratin dauphinois

Vis

  • Vispannetje HILL 60
  • Gebakken kabeljauwhaasje / zuiderse puree of frietjes
  • Gebakken zeetong
  • Scampi HILL 60 / Griekse pasta of frietjes
  • Scampi in de look
  • Gegrilde zalm / béarnaise
  • Kaaskroketten (2 / 3 st.)
  • Garnaalkroketten (2 / 3st.)

Slaatjes

  • Slaatje met verse geitenkaas natuur
  • Slaatje met verse geitenkaas met spek
  • Slaatje met krokante kip
  • Slaatje met scampi
  • Slaatje met 2 garnaalkroketjes
  • Slaatje met 2 kaaskroketjes
  • Slaatje met kaas- en garnaalkroketje
  • Noorse visschotel

Pasta’s

  • Spaghetti Bolognaise
  • Vegi spaghetti

Desserts

  • Chocolademousse
  • Crème Brûlée
  • Crème Brûlée geflambeerd met Grand Marnier
  • Moelleux au chocolat met vanilleroomijs
  • Warme appeltaart en roomijs
  • Verwenbordje
  • Dessertbord HILL 60
  • Dessert van de week
    (vrijdagavond, zaterdag en zondag)

Huisbereid roomijs

  • Coupe Vanille
  • Dame Blanche
  • Coupe Brésilienne
  • Banana Split
  • Coupe Advocaat
  • Coupe HILL 60 (Karamel beurre salé)
  • Coupe aardbeien (Seizoen)
  • Mini-Coupe Vanille
  • Mini-Dame Blanche
  • Mini-Coupe Brésilienne
  • Mini-Coupe Advocaat
  • Mini-Coupe HILL 60
  • Mini-Coupe Aardbeien (seizoen)
  • Kinderijsje

Pannenkoeken en Wafels

  • 14u30 - 17u30
  • Pannenkoeken (3st) boter en suiker
  • Pannenkoeken (3st) confituur
  • Pannenkoeken HILL 60 (Karamel beurre salé)
  • Kinderpannenkoeken (2st)
  • Brusselse Wafel
  • Suppl Slagroom
  • Suppl Chocoladesaus
  • Suppl Roomijs
  • Suppl Advocaat
  • Suppl Banaan en chocoladesaus